среда, 9. октобар 2013.

VAŽNO OBAVEŠTENJE

SUSRET SA PREDSTAVNICIMA EVROPSKE INVESTICIONE BANKE
U "BORIĆIMA" U SUBOTU 12. OKTOBRA U PODNE 

Poštovani saborci,
Evropska investiciona banka (EIB), kako smo vam ranije preneli, najavila je donošenje odluke po žalbi našeg Udruženja do 31. oktobra o.g. U sklopu neophodnih pripremnih radnji za donošenje konačne odluke, EIB je odlučila da pošalje svoje predstavnike u Beograd. Višečlana delegacija EIB boraviće u Beogradu od 10. do 15. oktobra. Oni su izrazili želju da se, osim sa predstavnicima svih relevantnih činioca, koji su uključeni u rešavanje ovog problema, susretnu i sa građanima koji se protive izgradnji petlje na prostoru naših "Borića" i saslušaju njihova mišljenja.
U subotu 12. oktobra u prepodnevnim časovima održaće se sastanci predstavnika EIB i predstavnika našeg Udruženja, da bi se, po okončanju sastanka, predstavnici EIB uputili u obilazak "spornog" područja i njihov dolazak u "Boriće" se očekuje oko podneva.
Pozivamo one građane koji su zainteresovani za razgovor sa "bankarima" da doću u to vreme u "Boriće".
Svakako, kao i kod protestnih okupljanja ovog proleća, potvrdićemo sliku o nama kao mirnim, pristojnim, ali odlučnim građanima! U ovom slučaju bićemo i neka vrsta "diplomatskih predstavnika" naše zemlje i stoga ćemo pokazati i naše poslovično gostoprimstvo.
Udruženje građana "Zeleno naselje - Petlovo brdo"

Нема коментара:

Постави коментар

Bez psovanja, vređanja i prostakluka u svakom obliku.