недеља, 13. октобар 2013.

POSETA PREDSTAVNIKA EVROPSKE INVESTICIONE BANKE (EIB)
 
 
Jučerašnja poseta predstavnika EIB, povodom žalbe koju je Udruženje uputilo u vezi sa planiranom izgradnjom petlje "Petlovo brdo", dešavala su u periodu od 9 do 19h. U okviru posete, više od tri sata (u dva navrata), predstavnici EIB razgovarali su sa više desetina okupljenih građana u "Borićima".
Svrha ove jučerašnje posete je ispunjena. Predstavnici EIB želeli su da neposredno čuju i "osete" kakva su razmišljanja i zahtevi građana, a s druge strane građani su bili u prilici da neposredno čuju razmišljanja ljudi iz EIB.
Okupljeni građani, njih oko stotinu, opravdali su sliku koju su ostavili tokom prolećnih protestnih okupljanja. Kao jedan od domaćina ove delegacije, slobodan sam da vam prenesem reakciju, jednog od predstavnika EIB: "Zadivljen sam obrazovnim nivoom i civilizovanim ponašanjem građana ovog naselja". Dakle, ispunili smo još jedan cilj,da obavimo i ulogu "diplomatskih predstavnika" naše zemlje.
Predstavnici Udruženja građana ima će još jedan sastanak sa predstavnicima EIB, na dan njihovog odlaska iz Beograda, u utorak 15. oktobra. Konačnu odluku, po našoj žalbi, očekujemo, kako je ranije najavljeno, do 31. oktobra.

Нема коментара:

Постави коментар

Bez psovanja, vređanja i prostakluka u svakom obliku.