недеља, 17. мај 2015.

ОДРЖАНА АКЦИЈА ЧИШЋЕЊА ШУМЕ -
НАКРАТКО ПРЕКИНУТА ЗБОГ ИНЦИДЕНТНЕ ПОЈАВЕ
ШУМСКОГ ГЛОДАРА ВЛАДЕ МИЛАНОВИЋА
 
Акција чишћења шуме започета је јуче од западне границе депоа. Шумски глодар В.М. позвао је полицију и не сачекавши долазак патроле, пришао је окупљеним грађанима са поголемим каменом у рукама и започео са "рафалом" увреда, претњи и псовки упућујући их окупљенима. Убрзо му се придружила мања група запослених из депоа "терцирајући" у позадини глодаровом "академском" говору. Позивали су грађане на физички обрачун. По доласку патроле ПС Раковице и њиховој коректној и професионалној интервенцији, ситуација се смирила међу људима са "обе стране фронта", док је једино глодар Влада, пред присутним полицајцима, наставио да упућује претње и увреде грађанима.
Окупљени грађани су прихватили захтев вође патроле да обуставе радове у овом делу шуме, и саопштили су нам да ће они позвати у полицијску станицу В.М. (глодара) да да изјаву због увреда и претњи које је изговорио (изурлао) у њиховом присуству.
Најлуциднија претња коју је глодар саопштио била је да ће он "следећи пут, кад будемо дошли да чистимо шуму, позвати сто возача својих аутобуса". Обзиром на чињеницу да је запосленима "већ" поделио плату за јануар и приморава их да потпишу "бланко" да су примили плату и за фебруар, страхујемо да ће то, за њега,  добити ефекат бумеранга. Верујемо да ту претњу неће покушати да оствари, ако је схватио лекцију од јуче - он је позвао полицију, а полиција је позвала њега у станицу да да изјаву због увреда и претњи.
Акција чишћења настављена је у другом делу шуме и успешно је окончана, уз примедбу да службеник ЈП "Градска чистоћа" Новица Перић није испоштовао договор о доласку камиона овог предузећа ради одвожења прикупљеног смећа.
Акција чишћења биће настављена...
 
Снимак појављивања шумског глодара (усправљен на две задње ноге у црвеној мајци) на почетку акције чишћења
 

Нема коментара:

Постави коментар

Bez psovanja, vređanja i prostakluka u svakom obliku.