субота, 27. април 2013.

SESTI PROTESTNI SKUP - DRUGA PROTESTNA SETNJA
 
U nedelju 28. aprila odrzace se sesti protestni skup stanovnika Petlovog brda zbog planirane izgradnje saobracajne petlje na prostoru park-sume "Borici". Protest pocinje "u minut do 12h" drugom protestnom setnjom od okretnice autobusa (56 i 59) do "Borica".
U "Boricima" , predstavnici Udruzenja obavestice okupljene o dva "mala uspeha" koji su obelezili prethodnu nedelju: prvi, "dozivanje predsednika opstine Rakovica" koje je bilo tema proslonedeljne setnje i protesta dalo je rezultate, jer vec u ponedeljak (23.aprila) iz kabineta predsednika opstine, posle visemesecnog cekanja, upucen je poziv predstavnicima Udruzenja na sastanak, koji je i odrzan sledeceg dana; drugi, jeste konacan prestanak koriscenja nepropisno postavljene cisterne sa 20 tona nafte u autobuskom depou, protivzakonito izgradjenom na prostoru "zastitne sume".
Na skupu ce se okupljeni dogovoriti, da li ce proslogodisnji "prvomajski radni uranak" postati tradicija Udruzenja. Predlog Udruzenja bice da se i ovog Prvog maja obavi organizovano ciscenje "zastitne sume".

Нема коментара:

Постави коментар

Bez psovanja, vređanja i prostakluka u svakom obliku.