петак, 13. април 2012.

Na svu muku imamo i piromana(e)

Ovo ne zna niko kad se dogodilo i ko je vinovnik. A ako ipak neko zna mogao bi i da javi. Nekih tridesetak stabala je nagorelo do oko metar visine u delu park-šume bliže okretnici. Ljudi možete li da zamislite katastrofu ako bi neko stvarno uspeo da zapali šumu? A bliži se suvo i vruće vreme. Više je nego očigledno da štiteći Boriće štitimo i naše kuće pa čak i od požara.






4 коментара:

  1. Нису ово пиромани, ово је највероватније неко гљивично обољење.

    ОдговориИзбриши
  2. Onda ni bilo lepo da dođe neki biolog i da utvrdi šta je. Ja sam i ranije video kako izgleda nagorelo drvo i izbliza mani izgleda baš kao to.
    U svakom slučaju voleo bih da ste Vi u pravu.

    ОдговориИзбриши
  3. Na zalost ipak je u pitanju paljevina, u travi se vidi trag nafte/mazuta ili neceg slicnog u duzini od preko 10-ak metara i jasno je da nije slucajno pocelo da gori, taj se bas potrudio da zapali sumu. Verovatno se i dalje moze videti - nalazi se na najuredjenijem delu parka blizu sastava Ibarske magistrale i Kruznog puta kod klupe.

    ОдговориИзбриши
  4. Ima i tamo. Slike o kojima je ovde reč su napravljene u delu šume do Kružnog puta bliže okretnici 56/59/42. To je najgušći deo parka i najneuređeniji a prve kuće su tik uz.

    ОдговориИзбриши

Bez psovanja, vređanja i prostakluka u svakom obliku.