субота, 21. септембар 2013.

MEDIJSKA OFANZIVA JP "PUTEVA SRBIJE"

Poštovani saborci i sugrađani sa Petlovog brda, u toku je medijska ofanziva JP "Puteva Srbije". Svoje staljinističko saopštenje, objavljeno na njihovom sajtu 28. avgusta, sada malo prerađeno, plasiraju preko državne agencije Tanjug, a odatle ga preuzimaju drugi mediji (Kurir, B92 i dr.).
Najnovije dostignuće su njihovi navodi u jucerašnjem članku za "Blic"
Udruženju "stavljaju u usta" ono što nikada nije bilo rečeno od strane Udruženja i čime se Udruženje nikada nije bavilo, niti je u našoj "nadležnosti":
Sa druge strane, u “Putevima Srbije” napominju da su predstavnici udruženja kao glavni problem definisali zaštitu nelegalnih objekata i individualnih priključaka na Ibarskoj magistrali.

- Iza toga stoje lični interesi vlasnika nelegalnih objekata duž Ibarske magistrale - navode u tom javnom preduzeću.
Ovo spada u klasične primere "gebelsovštine". Na tekst se nadovezuju i "dežurni komentatori" JP "Puteva Srbije" koji "uličarskim" rečnikom vređaju stanovnike našeg naselja (pogledaj prva tri komentara ispod teksta)
Međutim, bitno je da ovakvim javnim ponašanjem i medijskom ofanzivom, JP "Putevi Srbije" jasno iskazuju nemoć poraženog, kao i da uvredama i lažima podižu nivo naše spremnosti da zaštitimo našu "zaštitnu" šumu!

Нема коментара:

Постави коментар

Bez psovanja, vređanja i prostakluka u svakom obliku.