уторак, 1. мај 2012.

Obaveštenje GO Rakovica o koracima koje je do sada preduzela u rešavanju problema na Petlovom Brdu na koje smo im mi ukazali

Postovani,

Izvrsilac resenja je dan ranije, zbog najavljena kise, poceo radove te nas je time preduhitrio u nameri da Vas obavestimo o pocetku radova na posumljavanju.
Preduzece koje je izvrsilac resenja izabrano je u postupku javnih nabavki i ima potrebna znanja da obavi prvi deo posla a to je sadjenje stabala. Sto se tice klizista, po misljenju gradjevinskih inspektora ono se krije u donjim slojevima zemlje a ne na povrsini. Za dalju ekspertizu potrebno je angazovati strucne firme koje ce busenjem terena proveriti da li ima opasnosti od klizanja tla?
Kada je u pitanju JKP ,, Zelenilo Beograd“, sadnja niskog i srednjeg rastinja, humusa, staza i postavljanja rekvizita na napadnutoj povrsini je sledeca, druga faza.  Tako moramo postupiti jer ovi radovi su vezani iskljucivo za izvrsenje resenja na teret Milana Rakica i moraju se razdvojiti od buduceg uredjenja po sistemu ,,park-suma“.
Sto se tice dokumentacije koja se odnosi na autobuski depo, obavestavamo Vas da vlasnik tog depoa nema dozvolu. Inspekcija GO Rakovica mu je nalozila  da ukloni cisternu u zakonom propisanom roku.
Milan Rakic nije dobio nikakvo odobrenje za gradnju od GO Rakovica vec obavestenje da tu nije dozvoljena gradnja.
Zbog ranije planiranih aktivnosti, zao nam je  sto nismo u mogucnosti da prisustvujemo akciji ciscenja sume. GO Rakovica privodi kraju sredjivanje sportskih terena u OS „ Vladimir Rolovic“ . O datumu otvaranja terena bicete obavesteni i pozvani da prisustvujete sportskom testiranju tih terena a  to ce biti ujedno i prilika da zajedno sa Vama obidjemo sadnice.
Obavestavamo Vas da smo dobili usmeno obecanje da ce Regulacioni plan u delu koji se odnosi na deo Ibarske magistrale biti stavljen van snage. Zajednicki dopis Udruzenja gradjana „Zeleno naselje“ i GO Rakovica pored Urbanistickog zavoda bice poslat i na ostae tri adrese po dogovoru.

S postovanjem,
Milena Jojic

Нема коментара:

Постави коментар

Bez psovanja, vređanja i prostakluka u svakom obliku.