понедељак, 21. мај 2018.

PREĐENA "CRVENA" LINIJA

Juče oko 17h naše komšije, sledbenici vožda "okasnelog ustanka" g. Dejana Jovanovića, prešle su granicu dozvoljenog ponašanja. U dugom vremenskom roku g. Jovanović obmanjuje deo stanovnika našeg naselja "informišući" ih da će se petlja graditi prema prvobitnom planu, koji je predviđao seču 1692 stable.  Da podsetimo posle višemesečnih protesta 2013. godine i višegodišnjih pregovora postignut je "Sporazum o nagodbi" kojim je prihvaćen izmenjeni projekat koji predviđa seču maksimalno 261 stabla.
Posle višednevnih protesta održavanih prošle nedelje, g. Dejan Jovanović praćen sa oko trideset sledbenika došao je pred kuću predsednika našeg udruženja "Zeleno naselje - Petlovo brdo". Iako mu je dobro poznato da se g. Vlada Marković iselio u Kanadu još u leto 2016. godine, pozvao je njegovu suprugu g-đu Aleksandru Marković da izađe iz kuće i prisutnima "položi račune". Na sreću tu se našla i policijska patrola, te je izbegnut veći incident.
Obzirom da je kuća "pokrivena" video-nadzorom i da su bili prisutni policijski službenici, na g-đi Marković je odluka da li će podneti prijavu protiv organizatora ove "kućne posete". Po mom mišljenju, učesnici ovog incidenta, trebalo bi da budu kažnjeni najtežom kaznom za njih - da nešto pročitaju, za početak tekst "Sporazuma o nagodbi" iz 2016. godine, ali i pripovetku Radoja Domanovića - "Vođa".

Нема коментара:

Постави коментар

Bez psovanja, vređanja i prostakluka u svakom obliku.