недеља, 5. април 2015.


U UTORAK 7. APRILA JAVNI NASTUP PROFESIONALNE OKG

(ORGANIZOVANE KRIMINALNE GRUPE)  „RAKOVICA“

 

            Administracija GO opštine Rakovica uspešno nastavlja višedecenijsku tradiciju strogog poštovanja zakona – zakona „Divljeg Zapada“. (Ovo je očekivani „pravac razvoja“, jer su u našoj opštini na vlasti političke stranke koje su u prethodnim decenijama i uspostavile ovu tradiciju (SPS i DS) u koaliciji sa SNS.)

            Kako je poznato, Udruženje je 2012. godine podnelo krivičnu prijavu Tužilaštvu protiv             tada odgovornih lica iz GO Rakovica (Bojan Milić, Bojan Radanović i dr. i sl.) i protiv Vlade Milanovića, vlasnika i direktora „Transprodukt – busprevoza“ zbog protivpravne izgradnje autobuskog depoa na Kružnom putu. U vreme podnošenja krivične prijave, potpisniku krivične prijave, Milanović je preneo „obećanje“ službenika opštine da će oni, „zauzvrat“,  protiv stanovnika koji su podržali podnošenje krivične prijave pokrenuti „razne“ postupke iz njihovih nadležnosti, a u vezi sa stanovima i kućama u kojima žive. Istovremeno, Milanović je saopštio  da on „ima pare“ i advokate da nas sve tuži.

            Usled neefikasnosti Tužilaštva, ova OKG dobila je „podstrek“ da pristupi realizaciji datih „obećanja“. Milanović je prošle godine podneo prijavu opštinskoj građevinskoj inspekciji protiv potpisnika krivične prijave. Između ostalog, i zbog „bespravne izgradnje parkinga“ ispred stambene zgrade u kojoj potpisnik živi. Zgrade, koja ima dva ulaza sa preko četrdeset stanova. Revnosna administracija je sprovela „hitni“ postupak, ali kao vrsni poynavaoci zakona protiv investirora, a ne protiv potpisnika krivične prijave .Na ulazu zgrade u ul. Omladinsko šetalište br. 16 u petak (2.aprila) zalepljeno rešenje sa potpisom šefa Odeljenja za komunalne poslove i komunalnu inspekciju GO Rakovica, kojim se javno obaveštava da će se u utorak 7.aprila u 10h i 15m „ukloniti izvedeni betonski parking“ ispred zgrade u ulici Omladinsko šetalište br.16. Dakle, ista opština koja je svojevremeno izdala sve potrebne dozvole za izgradnju ove stambene zgrade, sada donosi rešenje o bespravnoj gradnji parkinga. Uzgred, zakonska obaveza investitora je da izgradi adekvatan broj parking mesta, pa je to jedan od uslova da investitor dobije neophodne dozvole i odobrenja.

            Shodno prethodno navedenom u utorak 7. Aprila sa početkom u 10h i 15min.  izvođači profesionalne OKG „Rakovica“ održaće javnu predstavu „Pohvala ludosti“ ispred zgrade u ul. Omladinsko šetalište br.16.

Pozivamo vas da svojim prisustvom date na značaju ovoj maestralnoj manifestaciji. Sva je prilika da GO Rakovica ovime daje doprinos „Velikoj prolećnoj akciji čišćenja Grada“. U interesu građana biće uklonjen uređen betonski parking i na njegovom mestu biti „uređena“ kaljuga.

Stanari ove zgrade, kao dobri domaćini, biće prisutni u velikom broju na ovoj manifestaciji i adekvatno će ugostiti prisutne izvođače i „reditelje“ predstave.

 

D O B R O D O Š L I !

Нема коментара:

Постави коментар

Bez psovanja, vređanja i prostakluka u svakom obliku.